top of page
20171130_Riverflow2_AleydisHaubrich1019.
Praktijk RiverFlow

In 2017 is praktijk RiverFlow opgezet door Nathalie Meijer en Ingrid de Bruyn.
 

Praktijk RiverFlow is een praktijk waar meerdere therapeuten met verschillende disciplines op het gebied van massages, coaching, yoga en qi gong samenwerken door aandacht te geven aan het fysieke lichaam, gezondheid en verruiming van de geest.

Ingrid de Bruyn

Een lang gekoesterde droom werd wekelijkheid. Een praktijk starten, samen met mijn dochter.

 

Tijdens mijn zwangerschap, van mijn dochter Nathalie, zat ik in het 2de jaar van mijn opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige. Ik maakte in die periode kennis met de Chinese geneeswijzen en de Shiatsu. Deze opleiding wilde ik graag volgen, maar ik besefte ook dat mijn studie en de geboorte van mijn dochter misschien wel teveel zouden zijn.


Met de jaren volgde ik verschillende opleidingen, cursussen, en elke keer kwamen de Chinese geneeswijzen daarin voor. Hoe mooi is het dan toch om jaren later samen met mijn dochter de liefde voor het vak, de massage en de Chinese geneeswijzen samen te mogen uitoefenen in onze eigen praktijk.

 

De start van de droom begon in 2007. Samen zijn wij toen gestart met de 3-jarige opleiding tot Shiatsu Therapeut. Tevens een kennismaking met de Chinese geneeswijzen.
 

Samen met andere professionele therapeutes, met liefde voor het vak, proberen wij de mensen die voor behandeling komen weer in balans te brengen en in contact te laten komen met hun lijf. En samen werken wij aan een zo goed mogelijk resultaat en indien nodig verwijzen we mensen door.

Nathalie Meijer

Mijn liefde voor massages komt voort uit mijn Indische achtergrond. Mijn voorouders uit Indonesië waren (kruiden)genezers. Vanaf kleins af aan leerde ik pijat oftewel massage kennen.
 

In 2011 heb ik mijn Shiatsu diploma behaald in combinatie met de opleiding Medische Basiskennis. Ik ben meteen begonnen met masseren bij een aantal verschillende massage praktijken. Ik ben nu in totaal 10 jaar professioneel bezig met masseren. Ik heb mezelf door de jaren heen nog meer ontwikkeld door verschillende opleidingen, cursussen en workshops te volgen.

Dit heb ik allemaal toegepast in de praktijk en daardoor mede mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn droom is altijd al geweest om een eigen praktijk te openen en ik ben zeer dankbaar dat ik die droom samen met mijn moeder werkelijkheid heb gemaakt!

In 2017 hebben wij praktijk RiverFlow geopend. Deze mooie droom delen we met vaste therapeuten die ook hun eigen praktijk hebben binnen ons praktijk. Het mooie hiervan is dat wij samen kunnen werken en de cliënten het allerbeste kunnen bieden op het gebied van ontspanning, mentale- en lichamelijke gezondheid. 

bottom of page