top of page
tess.jpeg

Tess

LunaFlow

Hoi, ik ben Tess. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste en heb daar mijn ervaring opgedaan. Ik merkte dat ik graag meer wilde, meer ontdekken. Ik voelde al snel een liefde ontstaan voor massages. Ik voelde dit is magisch, hier wil ik me echt in specialiseren. Ik ben me gaan specialiseren in Shiatsu en de bindweefselmassage.
 

Ik maakte kennis met de oosterse kijk en kon de visie hiervan erg waarderen en me hierin vinden. Ik geloof in het holisme (alles is 1 geheel) en vind het fantastisch om te ontdekken hoe het lichaam met elkaar samenhangt en tekenen aangeeft aan ons hoe het echt met ons gaat.
 

Ik heb ervaring opgedaan met de bindweefselmassage en ontdekte al snel dat er meer gebeurde dan alleen het bindweefsel los te masseren. Ik merkte dat er veel los kwam tijdens en na de massage en de klant zo echt kon loslaten.

Zo startte ik LunaFlow. ​Luna ​(de maan) heeft onbewust veel invloed op ons. De maan beïnvloedt de waterhuishouding op aarde, zo heeft het onbewust ook

effect op ons lichaam en emoties. ​Flow ​is een mooie staat van zijn; wanneer je in de goeie flow zit lijkt alles mee te werken. Dit breng ik graag over in mijn massages. Ik werk graag vanuit flow en help mijn klanten weer in flow te komen.

Ik help mijn klanten bewust te worden van (emotionele) blokkades en afvalstoffen in de dieper gelegen lagen (het bindweefsel en spierweefsel) Deze diepere lagen behandel ik op een liefdevolle manier waarbij de doorbloeding verbeterd en zo kan ik samen met de klant blokkades opheffen en de energie (chi) weer laten stromen door het gehele lichaam.


De behandelingen die ik aanbied bij LunaFlow:
 

  • Bodyflow

  • Bindweefselmassage body

  • Deep tissue Body

  • Bindweefselmassage gezicht

  • Glow&Flow


Blijf up-to-date via Instagram of maak nu jouw afspraak via Treatwell.

bottom of page