top of page
johanna.jpg

Johanna

Mindgarden & Ik

 

Mijn naam is Johanna en in 1983 ben ik geboren in Wenen, waarna ik op jonge leeftijd naar Nederland ben verhuisd.

Mijn gehele leven voel ik de behoefte om te groeien als persoon en mijzelf verder te ontwikkelen. Door deze behoefte heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals creatieve therapie, de kunstacademie en ben ik afgestudeerd als psycholoog.

Bewustwording en spiritualiteit zijn de laatste jaren steeds belangrijker voor mij geworden. Dit is begonnen met yoga en meditatie, waarbij ik steeds meer tot het inzicht ben gekomen dat alles in het leven met elkaar verbonden is.

Door mijn eigen zoektocht naar zingeving in het leven, ben ik in aanraking gekomen met behandelmethoden zoals Touch of Matrix™. Hierdoor sta ik bewuster in het leven en leef ik meer vanuit mijn eigen intuïtie.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als coach en psycholoog in de reguliere gezondheidszorg. Door naar mijn intuïtie te luisteren ben ik tot het besef gekomen dat deze kaders mij te krap en te beperkend zijn, en streef ik naar een meer holistische benadering. Dit heeft mij ertoe gezet de opleiding tot Touch of Matrix™ therapeut te volgen. Het is een bewuste keuze om na jaren in de reguliere gezondheidszorg te hebben gewerkt, Mindgarden op te starten voor een vrijere en speelsere aanpak.

bottom of page