Deborah

Hoi, ik ben Deborah, moeder van 2 jongens, gecertificeerd yogadocent en massage therapeut. Liefde voor bewegen en het menselijk lichaam is er altijd geweest en ik wil met liefde mijn kennis delen om meer bewustzijn te brengen bij anderen. Een (sport)blessureleed in mijn jeugd, door te weinig bewustzijn, bracht yoga in mijn leven. Ik ben gediplomeerd in het lesgeven in diverse yoga-stijlen; zoals zachte Yin of verwarmende Ashtanga. 

 

In mijn yogasessies help ik je om - door goed te luisteren naar je lichaam- op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden. Werkend op en met je adem als meditatie.. Een massage van binnenuit middels houdingen & ademtechnieken.. zoekend naar ruimte en stilte. Met manuele adjustments geeft ik graag individuele begeleiding om je te laten voelen waar ruimte is in het lichaam (en de geest). 

 

Mijn massages worden afgestemd op de individuele behoefte. Wat kan betekenen dat er gewerkt wordt aan een bepaald doel en met verschillende middelen. Mogelijke technieken of ook doelen kunnen zijn ter bevordering ontspanning,  deep tissue, bindweefsel release of met gebruik van shiatsu- & triggerpoints. Meer informatie over mij op www.yogahands.nl